x

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelu Airaksinen

Luotettavaa kuljetuspalvelua vuodesta 1990

Kuljetus AJA kuljetuspalvelut muodostavat kattavan kokonaisuuden asiakkaiden käyttöön. Yrityksen palvelu perustuu pitkään kokemukseen kuljetusalalta, kaluston tekniseen asiantuntemukseen ja kokeiden kuljettajien osaamiseen. Kyky hoitaa asiakkaiden kuljetustarpeet yksilöllisesti, laadukkaasti ja kattavasti koko Suomeen ja kaikkiin Euroopan maihin.

Kuljetus AJA Oy hallitsee kaupan- ja elintarvikekuljetukset. Yhtiöllämme on täysperäyhdistelmiä, puoliperävaunuja ja nosturilla varusteltu vaihtolava-auto. Käytössämme on ATP- luokiteltua kalustoa, myös perälaudallisia yhdistelmiä. Yhtiöllämme on monilämpötila perävaunuja, jotka mahdollistavat erilämpöisten tuotteiden kuljettamisen samalla autolla. Suomen rajat ylittävällä palvelulla asiakkaidemme kuljetustarpeet pystytään hoitamaan kattavasti.

Yrityksemme ajoneuvot tunnistat AJA -rekisterikilvistä.

Meille laatu on tärkeää, tämän vuoksi autoissamme on seurantalaitteet, jotka pitävät ammattitaitoiset kuljettajamme jatkuvasti ajan tasalla lämpötilaseurannassa.

Henkilöstö

Yhtiömme vahvuuksiin kuuluu myös luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat. Kuljettajamme ovat mukana AJA -kuljettajan laatu- ja asiakaspelvelukoulutuksessa.

Eurooppa

Asiakkaiden yksilöllinen, laadukas palvelu koko Euroopan alueella on periaatteemme. Suomen rajat ylittävällä palvelulla asiakkaiden kuljetustarpeet pystytään hoitamaan kattavasti.

TCS-Palvelu

Olemme aina ajassa ja olleet mukana luomassa TCS -palvelua, joka mahdollistaa kuljetustilausten luonnin täysin sähköisessä muodossa. Tämä palvelu helpottaa ja nopeuttaa asiakkaiden yksilöllistä kuljetus tarpeiden toteuttamista.

TCS -palvelu on kuljetustilausten luontiin oleva palvelu. Tätä kautta asiakkaat voivat tehdä tilauksen kuljetukselle, juuri siihen kellon aikaan mikä heille parhaiten sopii. Tämä mahdollistaa asiakkaan lisätä kuljetustietoihin mahdollisimman tarkkaa tietoa, mitä tarvitsee lähettäjä-vastaanottaja akselilla. Palvelu myös mahdollistaa kuljetuksen seurannan.