x

Etusivu

  • AJA Oy
    KULJETUS

Kuljetus AJA Oy

Kuljetus AJA Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kuljetusliike vuodesta 1990, joka hoitaa kuljetuspalvelut koti- ja ulkomaan liikenteessä. Tarkat reittisuunnittelut ja logistiikka-osaaminen ovat hallussamme, tällöin pystymme hoitamaan asiakkaidemme tarpeet yksilöittäin.

Kuljetuspalvelut

Kuljetus AJA Oy hallitsee kaupan- ja elintarvikekuljetukset. Yhtiöllämme on täysperäyhdistelmiä, puoliperävaunuja ja nosturilla varusteltu vaihtolava-auto. Käytössämme on ATP- luokiteltua kalustoa ja myös perälaudallisia yhdistelmiä. Yhtiöllämme on monilämpötila perävaunuja, jotka mahdollistavat erilämpöisten tuotteiden kuljettamisen samalla autolla. Suomen rajat ylittävällä palvelulla asiakkaidemme kuljetustarpeet pystytään hoitamaan kattavasti.

Lue lisää

Logistiikkapalvelut

Kuljetus AJA Oy tarjoaa varastohotellipalvelua Suurahontie 3- osoitteessa, jossa on 2000 m2 kokoinen terminaali. Sieltä löytyy hyllytilaa monenlaiselle kappaletavaralle sekä kylmätiloja mm. elintarvikkeille. Asiakkaiden tarpeita hoidetaan inventaariosta postitukseen ja kirjanpitoon saakka.

Lue lisää

Luotettavaa kuljetuspalvelua vuodesta 1990

Kuljetusliike Kuljetus AJA Oy hallitsee vakaalla ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella.